(c) 2004 Xeolite Software Solutions
OVER
In opdracht van het Search Expertise Centrum is door Xeolite Software Solutions de Local IntelliGENT server gerealiseerd. Deze revolutionaire toepassing geeft de gebruiker vanzelf die informatie die gewenst is voor de taak waar de gebruiker mee bezig is. Zo wordt bijvoorbeeld tijdens het schrijven van een offerte direkt proactief informatie getoond over vergelijkbare offertes en aanvullende informatie getoond. Hiermee is het mogelijk om informatie-werkers in hun takenpakket effectief te ondersteunen. Als een E-mail gelezen wordt door de informatie-werker dan wordt direkt gerelateerde informatie op een presenteerblaadje aangeboden. Ook het gigantische aanbod aan informatie uit het Internet wordt specifiek voor de gebruiker aangeboden.
Hiermee realiseert een bedrijf een kwaliteits- en efficiency-verbetering doordat het wiel niet door elke informatie-werker opnieuw wordt uitgevonden en wordt tijd bespaard.

Door het toepassen van Java in een J2EE omgeving is een flexibele en onderhoudbare toepassing ontstaan. Tijdens de ontwikkeling is gebruik gemaakt van de UML modellerings methodiek en van gestructureerd testen.
PRODUCTEN
HOME
(c) 2004 Xeolite Software Solutions