Rob van der Ouderaa is een pragmatische kwaliteitsgerichte zelf starter, een ervaren software ontwikkelaar die succesvol projecten heeft uitgevoerd en heeft gecoördineerd. Hij heeft een sterke focus op het ontwikkelen van software die gebruikers optimaal ondersteunt binnen bedrijfsprocessen. Hierbij gebruikt hij zijn brede werkervaring die loopt van embedded systemen tot administratieve databasesystemen en kunstmatige intelligentie toepassingen. Verder is hij resultaat gericht, analytisch, een teamplayer, communicatief en stressbestendig.

Rob is cum laude afgestudeerd in Kennis en Informatie Technologie aan het het Kenniscentrum CIBIT te Utrecht en hij heeft een diploma Hogere Informatica (HIO) aan de Hogeschool van Enschede.

Met meer dan 12 jaar professionele software ontwikkeling ervaring is de kennis aanwezig om producten zelfstandig of in teamverband op een professionale manier te ontwikkelen. De technieken en methoden die hierbij gebruikt worden zijn onder meer de DSDM project ontwikkelmethodiek, kennis van testsystemen volgens TMAP en ontwerp methoden met gebruik van UML. Kennis van tools, talen en ontwikkelomgevingen zoals Java, C, C++, Delphi, Eclipse, J2EE,  SOAP, XML, XSLT, SQL, webservices en Applicatieservers zoals JBOSS is ook aanwezig.

Een gedetailleerd CV  stuur ik U graag toe.
Nederlandse Java User Groep  
Sun certificatie  
OVER
PRODUCTEN
CONTACT
HOME
(c) 2004 Xeolite Software Solutions